Post by pausoftbacporttan on Feb 10, 2022 3:02:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Przetrwanie na tratwie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Przetrwanie na tratwie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele wszystkich ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Przetrwanie na tratwie 2022 version ▞▞▞
ok
To bardzo zabawne, jedyną wadą jest to, że próbuję wejść na wyspę, abym mógł przejść przez fabułę, po prostu się zawiesza i opóźnia.
Dzisiaj, kiedy się logowałem, rośliny wychodziły z wody wokół mojej tratwy. Cole i Nails, których przetwarzałem, utknęliśmy z czasem ponad 7 godzin, więc zobaczyłem, że jest aktualizacja. Po aktualizacji nic się nie zmieniło poza tym, że czas przetwarzania wzrósł o kolejne trzy godziny. Wcześniej podobała mi się gra, ale wiem, że myślę, że to koniec.
Cudownie, ale jest TO DUŻO ZA DUŻO Może ułatw sobie to trochę
Fajna
To sprawia, że jestem szczęśliwy, że nie wspominam gmana, który pisał, chcę jeść i pić tak strasznie, że nigdy mu nie przypominam, żeby wrócił jak za... 1 lub 2 dni wygląda jak zakurzony tata w domu, wiesz, że film na mbc 2 ots najlepszy koniec
Raft Survival: Bertahan di rakit - Ocean Nomad Penyelakuan gxu
Dobra gra, ale gdy próbuję przejść do mapy, pojawia się błąd, na którym jest napisane połączenie internetowe POTRZEBNE + nie chcę grać offline
Ok, więc problem związany z kosztem tratwy został rozwiązany, ale teraz z jakiegoś powodu jest to trochę opóźnione. I dlaczego ludzie narzekają na rzeczy, które zabierają godziny, a nie minuty? Sardela w siatce na ryby zajmuje dwie minuty. Jestem nieco zdezorientowany.
To powinno być 5 gwiazdek, ale zmienili wszystko, chcę tylko starej tratwy?
jestem zaskoczony
Naj gorsza gra gorsza od bijatyka Gwiazdy widać rze twurca tej gry do 100 letnia osoba
Jestem tak zmęczony waszymi reklamami, kiedy zacząłem tę grę, byłem jak houmm miły, ale kiedy gotuję firkę w piecu, mój bar głodowy wyszedł, wiem, ale nie oglądasz pierwszej reklamy lub zabijasz się, wiesz, że mam zamiar chromować i instalować to gra w wersji mod z pełnym brakiem zablokowanych reklam i udostępniam apk i obb na YouTube i wielu innych mediach społecznościowych......💔💔💔
nie ładuje
Raft Survival to nowe wydanie w serii przetrwania oceanu z nowymi wrogami, przedmiotami, elementami RPG, przetrwaniem ... Cechy gry Przetrwanie na tratwie.
Cały czas tutorial i questy Brakuje mi tutaj trybu Survival-Sandbox czyli że Nie ma questów ani tutorialu
bardzo zabawne i możesz łatwo marnować czas, ciesząc się tym, zamiast wykonywać prace domowe XD
Po otwarciu bramy wieży radiowej gra się zatrzymuje. Nigdy więcej misji i celów. Poniżej komentarz powiedział, że deweloper mówi, że nadchodzi aktualizacja. Utknąłem od dwóch tygodni. Pomyślałem, że może muszę wszystko zbudować w tan produkcyjnej. Zrobiłem. Wciąż nic. Nie możesz też ulepszyć ścian tratwy. To po prostu zły projekt. Więc muszę rozerwać całą tratwę, aby wymienić ścianę na ulepszoną? Głupi. Przy zaledwie dwóch procesach gra jest prawie niegrywalna.... Zapłaciłem za więcej procesów.
Muszę zapłacić, żeby zrobić więcej niż 3 rzeczy na raz. Wyskakujące okienka wszędzie i przez cały czas. Muszę zapłacić za spowolnienie głodu wody i jedzenia. 0 gwiazdek
Ta gra jest dziwna nie realistyczna, jeśli nie ta grafika i ten początkowy ktury jest dziwny, bo pokazuje, że osoba w blond włosach się rozbiła i jak się do plecaka to osoba jest łysa dziwne :/
Całkiem fajna gra, ale ograniczona, powinieneś pozwolić tworzyć wszystko, czego chcę i nie mogę bez konieczności płacenia premium.
Gra bardzo fajna i wciagajaca, daje dwie gwiDki bo survival mi dziala ale juz sandbox nie chce sie wczytac mimo ze posiadam juz odpowiedni poziom
Last Day on Earth: Survival Toiminta nwro
Fajna gra
Pobierz za darmo Raft 1.05. ... gry podobne do MinecRaft, który umieścić w roli katastrofy survivor roamingu wokół morza na jego Tratwa drewniane.
Przez chwilę jest fajnie, ale w trakcie gry dowiadujesz się, że naprawdę trudno jest zdobyć monety. I zdobądź więcej miejsca Jestem twoim plecakiem, czuję się, jakbym nigdzie nie doszedł w grze lol.
symulacji „Rozbitkowie na morzu” w procesie dydaktycznym. 124| I S S U E. S U M M A R Y. Spis treści ... from the community to the survival of the company.
Ta gra ma świetną wydajność, ale nie jest świetną rozgrywką, to jeden z twoich błędów ...... Ponadto ta gra ma zbyt krótką rozgrywkę i ograniczone miejsca .....
Raft Survival: לשרוד על רפסודה - Ocean Nomad הדמיה kpbf
Raft Survival: Tulélös Tutajon - Ocean Nomad Szimulációs játékok cgu
Mam problem z wczytaniem mapy?? To błąd?
Okej
Naprawdę lubiłem tę grę, ale teraz nawet nie zadziała. Poszedłem grać dzisiaj i bez względu na to, co robię, po prostu się zawiesza. Próbowałem ponownie uruchomić telefon, odinstalować i ponownie zainstalować, wyczyścić pamięć podręczną, wyczyścić dane, a nawet wymusić zatrzymanie go. Wciąż się zawiesza bez względu na wszystko. Naprawdę sfrustrowany, proszę o pomoc.
fajna
Kiedyś była to fajna gra.. ponownie pobrałem grę, aby zagrać w nią jeszcze raz i wygląda na to, że teraz prawie siedzisz obok jedzenia i wody, aby przeżyć i nie masz czasu na nic innego, ponieważ zawsze jesteś spragniony lub głodny .. tylko po to może równie dobrze wrócić do arki
Cały czas zacina nawet na najnowszych telefonach
Zmieniłem moją ocenę, ponieważ nie możesz nawet załadować gry. Deweloperzy zdecydowanie zaktualizowali, że jest zepsuty. Dobra robota. Na początku mi się podobało?
Gra jest ( ok ) ale nigdy nie zostawiajcie jej włączonej w tle ja zrobiłem i pożałowałem ponieważ rekin zjadł wszystko co zrobiłem i wszystko poszło na nic a grałem w nią od 2 tygodni:( 😭😭😭
Nie fajna grafika ble
Raft Survival: Ultimate MOD APK Download
Gra super fajna polecam
fajna ale po 3 dniach mi się znudziłem
fajna gra tylko jest duży minus za dużo reklam
Za dużo rejlam. Dali je za dawnym za banalne konwertowanie następuje. W dodatku nie ma zmiany języka. Co mnie bardzo boli. Nie za dobra....
Zbyt wiele mikrotransakcji, które są niepotrzebne i czynią grę nieuczciwą. Takie jak ograniczenie procesów, chyba że kupię pakiet za 8 USD. Ta gra nie potrzebuje tego wszystkiego, aby była dobra. Gra musi być bardzo dobra, to pozwolić graczowi grać, a nie płacić za grę.
Gra fajna ale brak języka polskiego. Jak będzie język polski do dam 5 gwiazdek.
Taka sobie
Dałbym mu 5 gwiazdek, ale za każdym razem, gdy ciężko pracuję, aby zdobyć zapasy, kiedy wychodzę, a potem wracam, znikają, więc jeśli to zostanie naprawione, dam mu 5 gwiazdek